Zet een vrijwilliger in het zonnetje!

Nieuwsbericht Zet een vrijwilliger in het zonnetje!

Gepubliceerd op: 27 september 2024 14:45

Op zaterdag 7 december 2024 is het Nationale Vrijwilligersdag. We hebben onze vrijwilligers meer nodig dan ooit en willen hier ook dit jaar speciaal aandacht aan besteden. We hebben daar uw hulp bij nodig.

Kent u een bijzondere vrijwilliger?

Kent u iemand die zich binnen uw vereniging, organisatie of ergens anders in de gemeente Landsmeer het afgelopen jaar op een bijzondere manier heeft ingezet? Geef het aan ons door.

In het zonnetje

De gemeente wil inwoners in het zonnetje zetten die omkijken naar elkaar, hulp bieden aan de mensen om hen heen of die zich hebben ingespannen om een club of activiteit draaiende te houden.

Blij met iedereen

De vrijwilliger die u aandraagt staat symbool voor iedereen die zich met veel energie inzet voor de onze gemeenschap. Vrijwilligerswerk doe je vaak niet alleen. Daarom is het ook mogelijk om een team aan te melden voor een speciaal team-zonnetje. Dus is er binnen uw vereniging of organisatie een vast clubje mensen dat zich samen inzet voor een bepaalde activiteit of is een heel gezin of een burengroepje actief? Geef hen dan op voor het team-Zonnetje.

Aanmelden

U kunt een vrijwilliger uit de gemeente Landsmeer in het zonnetje zetten door het aanmeldingsformulier in de vullen, zie: Aanmeldingsformulier vrijwilliger 2024 (docx, 75,4 kB) .

Het ingevulde formulier kunt u mailen Simone Stokvis: s.stokvis@landsmeer.nl.

Belangrijk: Stuur het formulier vóór 10 oktober 2024.