Welkom op de nieuwe website

Nieuwsbericht Welkom op de nieuwe website

Gepubliceerd op: 06 september 2024 11:35

De nieuwe website is vandaag live! Een fris ontwerp en een andere opbouw zorgen ervoor dat u onze website beter kunt gebruiken. Ook is de nieuwe website sneller, goed te bekijken op mobiele apparaten én heeft een verbeterde zoekfunctie.

Meer online regelen

Met de nieuwe website kunt u steeds meer zelf online regelen. Zo hoeft u niet of minder vaak naar het gemeentehuis te komen of te bellen. Ook het maken van een afspraak kan via de website.

Toegankelijk en leesbaarder

De nieuwe website is gebruiksvriendelijk, actueel en beter ingericht op onderwerpen waar inwoners vaak naar zoeken. Bij de inrichting is ook veel aandacht besteed aan toegankelijkheid en leesbaarheid.

Altijd in ontwikkeling

We blijven de website verder ontwikkelen. De komende tijd gaan we verder met het herschrijven van teksten. Ook gaan we formulieren zoveel mogelijk digitaal beschikbaar maken.

We horen graag van u

Burgemeester Leon de Lange is verantwoordelijk voor communicatie en ICT. Hij is blij met de nieuwe website:

"Veertig procent van onze bezoekers raadpleegt de website vanaf een mobiel apparaat zoals een tablet of een smartphone. Onze oude website werd op deze apparaten niet altijd goed weergegeven. Bovendien was de uitstraling en de techniek van de website verouderd. Dat was voor ons reden om een nieuw online visitekaartje te maken. Ik nodig inwoners van harte uit een kijkje te nemen en ons te laten weten wat ze ervan vinden."

We horen graag uw mening over de nieuwe website! U kunt dit doen door te mailen naar communicatie@landsmeer.nl.