gemeente Landsmeer | Erepenning voor Stichting Evenementen Commissie Den Ilp

Nieuwsbericht Erepenning voor Stichting Evenementen Commissie Den Ilp

Gepubliceerd op: 10 juni 2024 15:55

Op zondag 9 juni heeft Stichting Evenementen Commissie Den Ilp uit handen van burgemeester Léon de Lange een erepenning overhandigd gekregen. Aan de start van de Koebootrace in Den Ilp werd de erepenning overhandigd.

Tijdens de 24e editie van de Koebootrace in Den Ilp op 9 juni, heeft burgemeester Léon de Lange een erepenning overhandigd aan Stichting Evenementen Commissie Den Ilp. De stichting ontvangt de erepenning als dank voor de inzet van de vele vrijwilligers die direct of indirect aan de stichting verbonden zijn. De uitgereikte Erepenning is: "een gebaar van dankbaarheid, trots en bovendien aanmoediging om in de toekomst door te blijven gaan met de organisatie van deze mooie evenementen", aldus burgemeester Léon de Lange.

Stichting Evenementen Commissie Den Ilp zet zich naast de Koebootrace al jaar en dag in om de jaarlijkse Bootjestocht tot een succes te maken. Jong en oud gaan de wateren van en rondom Den Ilp op om 'samen de juiste koers te varen'. De verbinding die dit met zich meebrengt, maakt burgemeester Léon de Lange trots: "Trots dat wij zulke typerende evenementen in onze gemeente mogen hebben, maar bovenal een gevoel van trots door de vele vrijwilligers die zich sinds jaar en dag inzetten om dit mogelijk te maken."

Erepenning voor Stichting Evenementen Commissie Den Ilp